Quienes somos, zolrag

QUI SOM

ZOLRAG, SL, és una empresa constructora d’àmbit familiar amb més de 30 anys d’experiència en el sector de la construcció, rehabilitació i manteniment d’edificis i indústries de tot tipus.

A ZOLRAG, SL, comptem amb un gran equip de professionals. Una de les nostres màximes és exercir un control exhaustiu de tots els nostres treballs, assegurant d’aquesta manera que el resultat ofert als nostres clients sigui plenament satisfactori.

La nostra missió s’encamina a la construcció de tot tipus d’edificacions amb un alt nivell en la qualitat de la seva execució i en el compliment dels terminis compromesos, aconseguits a través d’una estructura tècnica adequada i amb capacitat d’iniciativa i una plantilla qualificada, de manera que se satisfacin les expectatives dels clients.

Els nostres valors es basen en la qualitat en tots els projectes realitzats, la confiança que realitzarem les nostres tasques de la manera més eficient, amb la finalitat de satisfer els nostres clients, la serietat, el compromís i la prevenció i seguretat en el treball de tot el nostre personal.